Mama alergika

gucci 2 gucci 3

Môj posledný článok na blog som zverejnila pekne dávno ale na blogovanie mi v poslednom čase neostávalo moc času. Dôvodom bola moja vyhlásená vojna roztočom. Ešte na úvod chcem dodať, že nie som žiadna bordelárka. Ale dávam prednosť sánkovaniu a pečeniu koláčikov so synom pred umývaním okien a viac sa teším ako budeme spolu pozerať Polárny expres ako na utieranie prachu na všetkých tých miestach ktoré riadite tak dva krát do roka.

To, že sa moje dieťa nekamaráti s peľom sme vedeli už dávno no túto zimu si prestal rozumieť aj s roztočmi a ja som musela zahájiť bojový plán. Skôr ako si bude myslieť, že som strelená matka chcem dodať, že nejde o nejakú alergiu, kde Vám dieťa dva krát kýchne a raz mu utriete noštek …

Ako správna, moderná matka som začala hľadať informácie o roztočoch na internete. A následne na to, som týždeň nespala a škrabala sa fakt všade! Takže, pokiaľ to Vážne nepotrebujete, odporúčam túto tému na Googli nezadávať!!! Ďalej nasledovala tvrdá drina v rámci zanedbaného vianočného upratovania v dôsledku hore uvedených radovánok a výmena matracov a posteľnej bielizne. Doktorka nám radila každý druhý deň umývať podlahu a každé dva týždne prať posteľnú bielizeň. Tu chcem podotknúť, že ak by ste sa na to chceli niekedy vybodnúť ako správna rebelská matka čaká Vás prebdená noc a spotrebovanie dvoch balení papierových vreckoviek.

gucci 5 

šaty Zara, kabátik Zara, rolák Polo Ralph Lauren, opasok Gucci, topánky Next, kabelka Chloe