Zelenina naša (ne)láska

džínsová bunda 3

Ako Vám vaše ratolesti papajú ovocie a zeleninu? U nás je to teda veľká bieda. A to Vám môžem povedať, že som skúšala všetko !!! Už v tehotenstve som čítala ako deti treba naučiť jesť zeleninu a ovocie od malička. Ako si zvykajú na tu chuť už pri kojení a všetky možné postupy pri prvých príkrmoch. Že sa netreba vzdávať a dieťa si na to proste zvykne a bla bla bla. No všetko išlo ako po masle kým sme nemali dva roky. Jablko blé, banán blé, mrkva bléééééé, špenát kak. A tak.

Postup dva – varte s deťmi. OK tak varím. Moje dieťa už ochutnalo fakt všetko: korenie, surové cestoviny a strukoviny, všetky druhy cesta … Mrkvu pekne umyje, očistí a keď mu poviem nech ochutná … Hodí na mňa pohľad ako mami, je mi pätnásť a som už v strašnej puberte a ty tu ako čo na mňa skúšaš. No nula bodov. Dospela som k názoru, že je to samozrejme manželova vina 😀 Ale nie fakt, ja som čistý bylinožravec a môj muž keď sme sa spoznali jedol iba rezne. Tak uznajte, že mám pravdu.

No a ako som vlastne dospela k tomu, že ja píšem článok na blog a moje dieťa vyžúva jablko pri Šmolkoch ? Počítačové hry. No nie som na to pyšná ale tak nebudem sa tu hrať na nejakú matku – adeptku na Nobelovu cenu. Žiadna zelenina a ovocie – žiadna hra. Tak a jeme už dokonca aj karfiol a špenát.

džínsová bunda 4 džínsová bunda 2sukňu mi šila maminka, džínsová bunda Levis, šál Asos, tenisky Lacoste, kabelka Mango