Detské nočné žúrky !

gucci black and white

Vopred sa ospravedlňujem za prípadne nezrovnalosti v tomto článku ale momentálne som v stave, že sa ledva vlečiem a nepamätám si či som si vlastne dnes umyla zuby. To mam za to, že v noci žúrujem. Celú noc som pretancovala s teplomerom v ruke a nalievala sirup s jahodovou príchuťou. Skoro ráno ma zobudila horúca ručička a ja som vedela, že kolotoč pokračuje. Keď moje dieťa leží ráno na gauči a nelieta po celom byte, viem, že je zle. Modlila som sa aby konečne zabrali lieky od teploty a v eufórií materinskej lásky som Pepemu sľúbila, že mu postavím z lega policajnú stanicu. Aby sme sa rozumeli. Moje dieťa ma obrovskú krabicu plnú lega kde sú všetky kocky rozložené do tej najmenšej kocky. Už pri druhej kocke som sa v duchu prekliala, na čo som sa to dala. Nakoľko som už pol hodinu hľadala kocku vo veľkosti centimeter krát pol centimetra, bez ktorej samozrejme nemalo zmysel stanicu stavať. Takže si vravím: „ akože a to idem takto stavať celú policajnú stanicu !!!! Ani bohovi!“ Múdra matka sa preto rozhodla že to lego roztriedi podľa farieb a tak sa jej bude lepšie stavať. Blbáňa blbá, čo Vám poviem. Popoluška oproti mne je šuviks. Nieže by som nemala holubov, tých je na balkóne dosť. Ale mám pocit, že oni jej v tom filme ten hrach skôr žrali ako pomáhali triediť. No ale k veci. Po 10 minútach ma bolelo že úúúplne všetko a do toho nám hral Miro Jaroš. Ako nič proti Jarošivi ale niekedy vie byť tak netaktný. Pri slovám moje tele hýbe sa a všetko zvládne sa mi začali hrnúť slzy do očí a ešte som bola aj prííííšerne hladná. Čo robí unavená, vyčerpaná a príšerne hladná matka ? Rozhodne sa uvariť perkelt s domácimi maslovými haluškami. Keď som dostala tento „skvostný“ nápad tak som zrejme mala vysoké teploty už aj ja. Moje ešte pred hodinou nevládne dieťa mi samozrejme v tom momente pretancovalo až k hrncom lebo Jaroš kázal tlieskať rukami a dupať nohami. Neviem čo v tom deckom panadole je, ale chcem to tiež !!! (smiech) Za päť minút je v kuchyni zas, že prečo nestaviam. Za ďalších päť zas, že vôbec nechcem byť s ním a nech idem tancovať na lakomca. Za minútu zas, že prečo som v kuchyni a že už vôbec nechcem byť s ním !! Decko jedno vydieracké !!

Takže som nevyspatá, unavená, strašne hladná a vyhučaná matka. A toto je to štádium, keď si prajem aby mu tie lieky od teploty znovu prestali účinkovať (jasnéé že nie ). Že veď nech si pospí, to mu spaví dobre. Hej máte to vidieť !!

Ešte predtým ako si o mne pomyslíte, že som príšerná matka si idem dať izidora. Nie preto, že by som mala chuť na sladké ale pre ten rum v ňom.

gucci black and white 3 gucci black and white 2nohavice, sveter a topánky Zara, kabelka Mango, opasok Gucci