Rodinná dovolenka pri mori

letná dovolenka

Kapustovci idú na dovolenku ! Hurá !! Desať hodín v aute !! Hurá !! A na dovolenke budem prať aj variť !! Hurá (smiech). Keď som sa môjho muža tri dni pred dovolenkou pýtala či mu nemám oprať nejaké kraťasy na dovolenku vraví mi: „A na čo ??!! Veď tam bude práčka !“ No nemilujte ho potom (smiech). Tak sme sa normálne pobalili aj bez nejakej ujmy na zdraví a hurá sa do mora. Musím uznať, že naše dieťa zvládlo tú cestu ukážkovo ale poslednú pol hodinu sa rozhodol, že bude radšej meditovať a tak zozadu auta vychádzali zvuky ako Ammmmmmm, Auuuuuu. Ale keďže z meditovaním začal len nedávno, nemal toľko skúseností a namiesto toho decentného Ammmmm, to bolo skôr operné Ammmuuuuu. No zábava, čo Vám budem vravieť. Na ceste domov ho nechám čumieť celý čas na tablet ako správna moderná a venujúca sa matka.  Ocko sa desne tváril, že mu nešklbe od nervov sánkou a ja som sa snažila myslieť na to, ako budem každý deň už od druhej poobede piť na pláži Mojito. Alkoholické !

Nakoniec sme síce dorazili aj s neporušenými ušnými bubienkami ale desať hodín v aute je predsa desať hodín. Tak Vám idem za svojimi zamestnávateľmi, či by som si nemohla na týždeň zobrať voľno a to mamičkovanie a manželkovanie nadrobiť druhý týždeň dovolenky? No chápete !! Že ani za nič !!Neviete o nejakých odboroch? Lebo teda neviem ako vy ? Ale ja som nemala dovolenku ani len sa Vianoce ….

Tak som to teda vzdala a šla sa venovať svojej ratolesti do mora. A potom sa to stalo! Zrazu nebolo sa svete nič iné len ja, more, perfektné vlny a prenádherný, šťastný, detský smiech. To je niečo čo mi rozbúši srdce a privodí pocit šťastia ešte aj teraz, keď píšem tento článok. A ja viem, že z tejto spomienky budem silná a šťastná ešte straaaašne dlho.  Užívajte leto !

letná dovolenka 2letná dovolenka 3