Keď je mama chorá …

Na čo teraz nemám vôbec ale vôbec čas je chrípka. Trápi ma už druhý týždeň a keď som si myslela, že už mám pokoj tak ma to chytilo po dvoch dňoch znova. V snahe, zbaviť sa tej otravy čím skôr som si spravila menší prieskum a zahájila útok na bacile. V mojom „google prieskume“ som najskôr prišla na to, že existuje nejaké „konvičkovanie“ a nádcha je fuč za dva dni. Okamžite to volám manželovi a ten mi z lekárne priniesol nejaký vychytený upgrade, kde bola možnosť aj intenzívneho výplachu !! No vau, presne toto potrebujem !! Poviem Vám, že to dievčatko na youtube obdivujem lebo ako nechutné to bolo ako že úúúplne. Za pól hodinu som ale zistila, že ten intenzívny výplach nebol až taký dobrý nápad nakoľko mi aj po pól hodine pri akomkoľvek predklone začala z nosa svojvoľne vytekať voda (no fuj). Pepe to celé zakaždým komentoval: „mami, akože prečo si to spravila na zem !“ A hádže na mňa pritom nechutný pohľad ako by som bola pes a práve spravila niečo neslušné na koberec.

Nevadí, ideme ďalej. Internet predsa ponúka metód na vyzdravenie dosť. Dočítala som sa na nejakej stránke kde bola nakreslená babka bylinkárka (a to Vám je aká dôveryhodná osoba), že si mám na vatu naliať švédske byliny a inhalovať. Vraj úľava prichádza okamžite. No nevyskúšaj to !! Tak vám inhalujem a inhalujem … a úľava prišla. Ale nie dutín. Myslím, že som v ten deň aj povysávala (smiech). Musím sa mami spýtať, kde tie švédske byliny kúpila, poprípade aký matroš ešte predávajú.

Keď tento článok píšem sa našťastie teším už výbornému zdraviu. Ale poviem Vám, celý ten čas som sa každý deň modlila, hlavne nech to nechytí môj manžel !! Lebo neviem ako to je u Vás ? Ale to, by aj mňa smiech prešiel  (samozrejme miláčik, že som to myslela tak, že si výborný pacient 🙂 )…. Džínsy Levis, sveter Mango, topánky a baretka Zara.