Čo mi nik nepovedal o materstve. Ale mal !!!

2017-09-26-11-37-29

Pepe bude mať v zime už päť rokov a ja som sa rozhodla spísať veci, ktoré mi nikto o materstve nepovedal. Ale mal !!!

  • Materstvo je naozaj nádherné, ale tak pol hodinu denne (dobrééé priznávam sa, chcela som napísať päť minút denne, ale fakt som sa obávala, že sa so mnou na ihrisku prestanú baviť všetky maminy) !!

  • Po pôrode úplne stratíte svoju identitu. Nie len, že si nik nepamätá Vaše meno a pre každého ste mama, ako keby ste ich všetkých porodila, ale stane sa z Vás krava. Nie nenadávam si, myslím naozaj to zvieratko čo papá trávu. Proste ste zrazu všade chlpatá (to našťastie po kojení zmizlo), Vaše prsia naozaj visia ako také vemená (to sa po kojení bohužiaľ zhoršilo), stále pre všetko bučíte, lebo Vás rozcitlivie fakt hocičo.

  • Že si treba zablokovať určité „vymodralé chaty“, lebo ak ste sa cítila ako debilná matka potom sa budete cítiť ešte viac. Majú to tam totiž pod palcom dve baby, jedná sa volá: Viem lepšie čo Vaše dieťa potrebuje ako Vy 345 a druhá: Som múdrejšia ako Vaša lekárka ale diplom nemám 827.

  • A nakoniec! Vaše dieťa prestane byť v štyroch rokoch ňu-ňu. Keď ho budete chcieť vybozkávať, tak jedine nasilu (smiech) a to schytáte dve bane do nosa a prídete o dvadsať vlasov. Takže si to nočné budenie, separačnú úzkosť a neviem čo ešte poriadne užívajte!! Voňajte si ho, noste si ho a spite s ním v posteli lebo raz to prestane. Ono sa totiž potom karta obráti milé dámy. Vy by ste aj chceli ale nebude záujem.  

2017-09-26-13-56-00 2017-09-27-08-42-25kabát a topánky Zara, džínsy Tommy Hilfiger, mikina HM, kabelka Mango