Prečo Imperfect ?

2017-10-10-10-12-16

Prečo som sa svoj blog rozhodla nazvať Imperfect woman ?

Už celé to že, dvadsať mi už bolo pekné dávno, meriam 159 (ale všade píšem, že mám 160 lebo na tom jednom centimetri desne záleží), nosím sťahovacie spodné prádlo, ktoré mi aj tak nepomáha (v podstate sa tvárim, že za to môže pôrod ale úprimne, to brucho bolo na prd aj predtým) je celé tak Imperfect ! Ale predstavte si, že je toho viac. Takže napríklad.

Už dva mesiace som nežehlila a normálne spím. Bez výčitiek svedomia. Len mi prosím nepíšte, že ani vy nežehlíte ale prádlo nejak super vytrepete a máte ho rovné !! Lebo už som to skúšala. Ale nech trepem jak trepem …. proste neviem to …

Nedokážem udržať poriadok v skriniach. Ako dobre, toto ma aj celkom štve ale ja za to nemôžem. Fakt! Proste genetika ! Že segra !!

Komandujem manžela. No to je samozrejme v pohode. Ale on presne vie o čo sa snažím a má to na háku.  V podstate musím poslúchať doma ja! No uznajte, existuje väčšie zlyhanie ženy ?

Moje dieťa ma istý čas volalo mamčuľa srančuľa a ja sa ani za ten svet nepriznám, na základe akej „edukatívnej“ hry k tomu došlo (smiech).

Tie ďalšie dve veci som radšej vymazala… chápete …súkromie ! Majte pekný deň !

2017-10-10-10-51-20Nohavice a korzet Zara, sveter Tommy Hilfiger, kabelka Mango, botasky Lacoste