Áno už ! Už konečne bývame v novom!

Nemôžem uveriť, že ten čas naozaj tak šialene letí a ja som môj posledný článok napísala fakt, že dávno. Ale už sa polepším, sľubujem. Moje blogerské srdiečko síce prešlo prevratom ale o tom budem písať v ďalšom článku … možno :-).

Veľa z Vás so mnou na Instagrame prežívalo naše sťahovacie šialenstvo, za čo som vďačná. Som rada, že ste ma v tom nenechali samú. A áno, už !! Už konečne bývame. Hurá!! S polročným oneskorením ale predsa. Sťahovanie bola strašná „sranda“. Bývame na treťom poschodí bez výťahu. Čo nám najskôr neprišlo ako žiaden problém. Veď no a čo, však sme v rámci kondície s mužom chodili pešo na šieste, tak čo tam nejaké tretie poschodie. No hej, však povynášajte tam všetky tie „krámy“ (len tak mimochodom, ja ako dodnes nechápem kde som to, do toho 2 izbáku popchala) pešo a bez výťahu. Po hodine sťahovania mi prišla ťažká už aj váza, bola som spotená a čo Vám budem klamať nervózna ako pes (smiech). A čo bolo ešte lepšie … nebola som v tom sama. Takže sme si na konci sťahovania s mojím drahým manželom celkom nahlas vymenili názory a samozrejme na chodbe (smiech). To aby susedia večer doma pri telke mohli rozoberať ako veľmi sú do seba tí noví susedia zamilovaní (smiech).

Ako som už spomínala byt nie a nie dokončiť, takže sme zopár týždňov bývali u svokra. Svokor to našťastie s nami celkom dobre zvládal a ja som sa rozhodla, že mu upečiem. Na IG koloval úžasne vyzerajúci, prevrátený pomarančový koláč a ja som to už mala pred očami !! Svokor príde domov. Všade bude rozvoniavať pomaranč s orieškami. Ja uvarím kávu a budeme rozoberať ako sa ten jeho syn ale, že neskutočne dobre oženil (smiech) . Po piatich minútach ma ale z mojich predstáv prebral smrad a dym z rúry kde sa koláč piekol, lebo mi vytekala šťava z pomarančov a ta začala horieť…. No ako, chaos a panika prvého stupňa. Hodinu mi trvalo kým som to vyvetrala !!! Tak ale si vravím! Kapustová sa hádam nevzdáš !! Dnes večer budeš za hviezdu a hotovo !! Tak som koláč nakoniec (vďaka druhej rúre, ďalšiemu plechu a papieru na pečenie) nejako zachránila a dopiekla. Čo sa budem chváliť ! Nádherný bol !! Orieškové cesto na vrchu boli upečené červené pomaranče …. no hrdá som na seba bola!!  A viete čo ? Však on tomu môjmu svokrovi nakoniec vôbec nechutil (smiech)!! Ale nevesta som aj tak najlepšia. Inú aj tak nemá… Pekný deň žienky.